Inspiratiebijeenkomst 6 februari 2019

De uitnodiging voor deelname aan de tweede ronde van de S4S campagne is eind januari uitgestuurd. De overige middelen, in totaal 1,3 miljoen euro, worden beschikbaar gesteld aan 7 nieuwe voorstellen voor instellingsprojecten. De selectie zal in maart plaatsvinden.

Heeft u interesse om een projectaanvraag in te dienen? Heeft u behoefte aan meer informatie over de campagne en kunt u wel wat ondersteuning en inspiratie gebruiken? Meldt u zich dan vooral aan voor de inspiratiebijeenkomst aanstaande 6 februari 2019, van 15:00 – 17:00 uur.

  • Vergeet u zich dan niet aan te melden via deze aanmeldlink.
  • De bijeenkomst zal plaatsvinden in Meeting Room 11 bij Spaces, Rode Olifant.
  • Adresgegevens: Zuid Hollandlaan 7 in Den Haag.

Tot dan!

Voor eventuele overige vragen mail dan naar S4S@echo-net.nl of neem contact op met Josefien@echo-net.nl.

Geef een reactie