S4S Eindconferentie 15 juni 2022

De Students-4-Students Campagne

De afgelopen jaren heeft ECHO, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid, in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap de nationale campagne Students-4-Students (S4S) gecoördineerd. Deze campagne is in 2017 van start gegaan waarbij het doel was om hoger onderwijsinstellingen te inspireren en te ondersteunen, om in co-creatie met studenten vernieuwende programma’s te ontwikkelen. Dit zijn programma’s die op hele eigen manieren bijdragen aan kansengelijkheid voor álle huidige en toekomstige studenten aan hoger onderwijsinstellingen. In 2018 en in 2019 zijn deze programma’s, 27 initiatieven in totaal, op verschillende plekken in Nederland van start gegaan, waaronder 16 instellingsprojecten en 11 studentenprojecten (projecten ontwikkeld en uitgevoerd voor en door studenten). Na 4 jaar Students-4-Students is het nu tijd om de campagne af te ronden en te kijken wat we hebben geleerd.

De S4S Eindconferentie woensdag 15 juni 2022

De laatste loodjes, nog maar een paar daagjes zelfs en dan zal de S4S campagne feestelijk worden afgesloten. De bijeenkomst zal plaatsvinden op 15 juni 2022, op locatie de Glazen Zaal, Prinsessegracht 26 in Den Haag. De zaal is geopend vanaf 12:00 uur, lunch wordt verzorgd tijdens de inloop en om 13:00 uur begint het programma inhoudelijk. Tijdens dit evenement staan de prachtige projecten van de Students-4-Students campagne centraal die de afgelopen jaren zijn doorontwikkeld van een idee naar een programma.

Wij hebben er heel veel zin in, nog een heel fijn weekend gewenst en wellicht tot woensdag!

Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je er wel bijzijn? Vul dan dit aanmeldformulier in! Tot de 15de!

Geef een reactie