Wekelijks nieuwe S4S Podcast afleveringen

We zijn er achter de schermen al eventjes mee bezig geweest, maar de afgelopen weken staan de eerste S4S Podcast afleveringen dan ook eindelijk online en zijn de opnames toegankelijk voor een breder publiek. Iedere week op donderdag wordt er een nieuwe S4S podcast aflevering gepubliceerd op Spotify. Klik hier voor de Spotify link een kijk natuurlijk ook gewoon op onze Students-4-Students website!

Per aflevering wordt er een gesprek gehost door Josefien van Marlen of Halil Karaaslan waarin een van de in totaal 27 projecten die onder de Students-4-Students campagne vallen, centraal komen te staan. Projectleiders en betrokken studenten worden in dat gesprek uitgenodigd om te delen over wat zij voor initiatieven hebben ontwikkeld.

De meeste afleveringen zijn in het Nederlands opgenomen. Sommige afleveringen zijn in het Engels gehost omdat dit project wordt gerund door Engelstalige studenten of beter aansloot bij de gemeenschap waar dat project werkzaam in is.

Voor vragen naar aanleiding van de podcast, neem dan contact op met Josefien@echo-net.nl!

Geef een reactie