Terugkijken Kick-off bijeenkomst S4S

Maandag 11 december 2017 vond de Kick-off Bijeenkomst plaats van de Campagne Students-4-Students. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met inspirerende sessies van onder andere Alfred Herrera en Santiago Bernal die hun jarenlange kennis en expertise deelden naar aanleiding van hun ontwikkelde ideologieën en S4S activiteiten aan UCLA. We bedanken alle bezoekers en potentiële aanvragers voor hun komst en inbreng tijdens de bijeenkomst! Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn bij de bijeenkomst door de slechte weersomstandigheden. Maar niet getreurd, want we hebben het grootste deel van de bijeenkomst opgenomen. Op deze manier kan iedereen die de bijeenkomst niet bij heeft kunnen bijwonen of graag nog een keer wil herbeleven alle plenaire sessie terugkijken via onderstaande livestreams. Veel kijkplezier!

 

DEEL 1

  • Spoken Word door Gershwin BonevaciaWaarom Students-4-Students?’
  • Aanleiding voor de Campagne Students-4-Students door Mary Tupan (Directeur ECHO)
  • Spoken Word door Gershwin Bonevacia: ‘Wat Students-4-Students?’
  • Plenary session: ideology behind S4S initiatives – ‘Students for Students programs at UCLA’ door Alfred Herrera (Assistant Vice Provost for Academic Partnerships, UCLA Center for Community College Partnerships, UCLA Division of Undergraduate Education)

Geplaatst door Students-4-Students op maandag 11 december 2017

 

DEEL 2

  • Interactieve sessie: ‘Van idee naar praktijk – van UCLA naar S4S’ door Santiago Bernal (Assistant Director, UCLA Center for Community College Partnerships) en Pravini Baboeram (Programma Manager ECHO)

Geplaatst door Students-4-Students op maandag 11 december 2017

 

DEEL 3

  • Uitleg richtlijnen door Mary Tupan (Directeur ECHO)
  • ‘Final thoughts’ door Aminata Cairo (Lector Inclusive Education aan De Haagse Hogeschool)

Geplaatst door Students-4-Students op maandag 11 december 2017

Geef een reactie