S4S Podcast opnamereeks voor instellingsprojecten

Er zijn mooie nieuwe dingen in het vooruitzicht. Want we gaan iets vets doen. Omdat in de S4S campagne vernieuwing in denken en doen centraal staat, zullen we dit jaar van start gaan met het opnemen van een reeks podcastafleveringen waar jullie projecten een podium krijgen. Vanuit de campagne coördineert ECHO dit aan de hand van een format waarin per aflevering een project centraal zal komen te staan.

Wanneer?

Deze opnamedata voor instellingsprojecten hebben we zoveel als mogelijk ingepland gedurende een hele week halverwege maart, waarvoor we alle instellingsprojecten graag willen uitnodigen. Om de kwaliteit hiervan te kunnen borgen gaan we dat op kantoor bij ECHO doen, waar we alle mogelijke maatregelen in acht nemen om de podcast in alle veiligheid op te kunnen nemen.

Hoe dan?

  • We willen per project 1 projectleider en 1 student uitnodigen voor een podcastgesprek van maximaal een half uur;
  • Jullie worden voor jullie opnamegesprek beneden aan de balie bij Spaces opgehaald door Imane en naar het ECHO-kantoor begeleid;
  • ECHO verzorgt lunch voor diegenen die voor, tijdens of net na lunch langskomen en wat te snacken en koffie/thee;
  • De podcastaflevering wordt gehost door Josefien of Halil;
  • Na afloop van de opname is ruimte gereserveerd voor een individueel gesprek naar aanleiding van de tussenrapportage en voortgang van jullie S4S project.

Hoe kan ik me aanmelden?

Door deze datumprikker zo snel mogelijk, uiterlijk 4 maart 2021, in te vullen.
Kun je niet op een van deze data in de week van 15 maart 2021? Neem dan even contact op met ECHO.

Wij kijken ernaar uit om jullie fysiek te mogen ontvangen op het ECHO-kantoor. Als jullie hier vragen over hebben, voel je vrij om contact op te nemen met Josefien door te mailen naar Josefien@echo-net.nl!

Geef een reactie