S4S Jaarconferentie – panel over student engagement and social movements

Bij de S4S jaarconferentie van 10 juli wordt als klapper op de vuurpijl een panel gehost met studenten betrokkenen uit de S4S campagne.
Ali Şahin (hij/hem) rondt deze zomer de Master opleiding Journalistiek & Nieuwe Media af aan de Universiteit Leiden. Hij leidt sinds september 2019 het studenten- en alumninetwerk Space to Talk about Race (STAR). Vanuit STAR* worden zowel safe spaces als leesclubs en andere evenementen georganiseerd om onderwerpen omtrent racisme en uitsluiting bespreekbaar te maken.
Elizabeth Danisman, is Culturele maatschappelijke vorming (CMV) Bachelor student aan de HvA. Naast haar studie is zij werkzaam als student-assistent, bij SeSi Community Center. SeSi tracht inclusieve onderwijsprogramma’s te ontwikkelen vanuit het perspectief van studentenbetrokkenheid en sociale impact. Studenten zijn in de lead om evenementen te organiseren die ingaan op thema’s zoals sociale rechtvaardigheid en maatschappelijke betrokkenheid.
Danny Soekarnsingh is Co-founder of VU Family. Danny is MA student Business Administration: Digital Business and Innovation MSc. Bij VU Family wordt getracht om een inclusieve studentencommunity te creëren en te behouden voor eerste-generatie studenten.
Wil jij weten wat deze drie S4S betrokkenen te vertellen hebben over het opzetten van studentenevenementen in het licht van social movements? En wil je leren over hoe zij de verbinding met hun onderwijsinstelling aangaan? Sluit dan vooral aan en stuur even een mailtje naar Josefien@echo-net.nl

Geef een reactie