Save the Date – 10 juli 2020

Gezien de huidige omstandigheden omtrent de Covid-19 pandemie organiseert ECHO, in plaats van een fysieke bijeenkomst, aanstaande vrijdag 10 juli een online afsluitende S4S Jaarconferentie. Hierbij staat kennisdeling centraal – met elkaar en met stakeholders van jullie S4S projecten. Zo worden er drie rondes georganiseerd waarbij zowel panelgesprekken en inhoudelijke sessies zullen plaatsvinden om verschillende stakeholders binnen en buiten de S4S campagne te laten reflecteren op de impact van de verschillende S4S projecten.

We willen jullie dan ook verzoeken om deze datum vrij te houden in jullie agenda. De bijeenkomst zal van 12:00 tot uiterlijk 17:00 uur plaatsvinden en wordt georganiseerd in ongeveer drie rondes van anderhalf uur. Tot dan allemaal!

Voor vragen en/of opmerkingen, neem contact op met Josefien@echo-net.nl.

Geef een reactie