Diversity Talks met StudieHub op FunX

Op 24 januari 2020 is Khaled, van het S4S studenteninitiatief Think Impact en StudieHub van Diversity Talks, geïnterviewd door FunX onder het mom van ‘Good Vibes Only Friday’. Diversity Talks is een student-led non-profit organisatie in de regio Amsterdam welke fungeert als knooppunt tussen het voorbereidend onderwijs en de arbeidsmarkt. StudieHub is een initiatief dat ze hebben ontwikkeld om bijles te bieden aan jongeren die dat niet kunnen betalen.

“Stel je voor: je zit op school en hebt bijles nodig, maar je ouders kunnen het niet betalen. Dat is natuurlijk fucked up. Gelukkig bestaan er helden zoals Khaled en zijn medestudenten die het initiatief bedachten om gratis bijles te geven aan middelbare scholieren die het thuis niet breed hebben. In Start met Fernando vertelde Khaled hier meer over. Good vibes only!”

Neem vooral een kijkje op de website van funk voor het gehele radio-interview!

Geef een reactie