S4S on screen!

Tijdens een van de dagen van de community meetup van Students-4-Students (S4S) werd ECHO gevolgd door de NTR voor de nieuwe documentairereeks: ‘Karim pakt zijn kans’. Hierin onderzoekt Karim Amghar kansen(on)gelijkheid in het onderwijs, vanuit het primair naar het hoger onderwijs.

In de S4S campagne worden zowel studenten als professionals in het hoger onderwijs uitgedaagd om initiatieven te ontwikkelen die bijdragen aan het creëeren van inclusief onderwijs en gelijke kansen voor álle studenten. Tijdens de 3-daagse community meet-up werkten en oefenden studenten en professionals van de verschillende S4S projecten, onder begeleiding van ECHO, met verschillende werkvormen uit de Active Citizens methode.

Binnen een van de afleveringen uit deze documentairereeks gaan we in op een van deze werkvormen, namelijk forum theater. Hier kwamen sterke dialogen uit voort, zijn mogelijke strategieën besproken en is er een knap staaltje acteerwerk neergezet!

Check de S4S website of de Facebookpagina voor updates over deze uitzending.

Geef een reactie