News – S4S Podcast

Er zijn mooie nieuwe dingen in het vooruitzicht. Want we gaan iets vets doen. Omdat in de S4S campagne vernieuwing in denken en doen centraal staat, zullen we in 2021 van start gaan met het opnemen van een reeks podcastafleveringen waar jullie projecten een podium in krijgen. Vanuit de campagne coördineert ECHO dit aan de hand van een format waarin per aflevering een project centraal zal komen te staan.

Hiervoor gaan we opnamedagen inplannen op kantoor bij ECHO met maximaal 1 projectleider en een betrokken student (en natuurlijk met inachtneming van de dan geldende maatregelen). De eerstvolgende opnamedagen zijn dinsdag 9 en dinsdag 16 februari. Wil je je hier al snel voor aanmelden, mail Josefien@echo-net.nl dan vooral alvast en dan plannen wij jullie alvast in! 

Meer informatie volgt!

Geef een reactie